Cum cumpar?

Alegeti produsul pe care doriţi să îl achiziţionaţi. Dacă aveţi întrebări sau aveţi nevoie de ajutor în alegerea produsului, contactaţi centrul de relaţii cu clienţii la office@desirchocolate.ro sau la telefon 0742008302 (L-S între orele 10:00 – 20:00).

Comandaţi produsul dorit dând click pe Adauga in cos. Veţi fi introdus în pagina de comandă, unde apare numele, cantitatea şi preţul produsului ales. De asemenea, în colţul dreapta sus al paginii va apărea contorul care vă spune suma produselor pe care le conţine comanda dumneavoastră.

Dacă doriţi să comandaţi mai multe bucăţi din acelaşi produs, modificaţi cifra din câmpul Cantitate, apoi apăsaţi butonul Actualizează cos.

Odată ce comanda dumneavoastră conţine toate produsele pe care le doriţi, apăsaţi butonul Finalizare comanda.

Vor trebui completate datele dumneavoastră de identificare, datele de contact şi adresa unde să vă fie livrat produsul. Este important ca toate câmpurile obligatorii să fie completate corect, pentru ca reprezentanţii noştri că vă poată contacta.
Produsele cumpărate vor fi livrate prin curier rapid în termen de 24 ore pentru produsele disponibile pe stoc, in orasul Cluj Napoca si maxim 72 ore in alte orase. Pentru restul produselor, livrarea se va face în 7-14 zile, în funcţie de disponibilitate. Transportul va fi achitat de beneficiar.

Plata se face în sistem ramburs (în momentul primirii produsului) sau cu cardul online (in momentul plasarii comenzi). Preţurile includ TVA.